Замисляли ли сте се някога, че обстановката в дома ви може

...
Замисляли ли сте се някога, че обстановката в дома ви може
Коментари Харесай

Тези неща в дома смучат енергията ви и пречат да живеете щастливо

Замисляли ли сте се в миналото, че ситуацията в дома ви може да е отговорна за ужасното положение, в което се намирате?

Ако до неотдавна сте преливали от сила, а напоследък съвсем не са ви останали сили, е мотив да се замислите. Може би нежеланието да вършиме каквото и да е, безконечната отмалялост, тъгата или даже апатията не са се появили поради някаква болест, а поради избрани неща в жилището ви.

Колкото и да не ви се има вяра, има предмети, които зареждат с негативна сила и крадат от силите ви. Затова, ако искате постоянно да сте щастливи, освен да купувате неща, които могат да изпълнят дома ви с наслада, би трябвало да се заемете бързо и с тези, които ви вредят.

Ето кои неща крадат от силата ви и ви пречат да живеете щастливо:

Мръсни прозорци

Първото нещо, на което би трябвало да обърнете внимание, са прозорците. Съгласете се, че да живеете радостно, виждайки всичко на открито в сиви нюанси, е доста мъчно.

Според езотеричните вярвания мръсните прозорци могат да откраднат позитивна сила от къщата, като я заменят с отрицателна. Според китайското обучение Фън шуй пък прозорците се считат за очите на жителите на дома. Ако те са мръсни, няма да можете да видите действителността и рискувате да се изгубите в личните си мисли.

Стари и забравени под леглото вещи 

Много хора, които живеят в дребни жилища, употребяват пространствата под леглата като склад. В това няма нищо неприятно. Но някои неща, отдавна забравени там, могат да повлияят отрицателно на спящия човек със своята сила.

За да се предпазите от неприятности, когато си лягате, към вас би трябвало да има допустимо най-вече въздух. Затова под леглото не би трябвало да съхранявате остарели мемоари, счупени уреди или скъсани парцали, а само леки възглавници и одеяла.

Опасни стайни растения 

Растенията, които с толкоз обич отглеждате в дома си, могат да крият в себе си неочаквана заплаха.

Някои цветя, като вампири, се хранят с силата на домакина, лишавайки ги от жизнеспособност. Други пък се считат за мъжегон. Те не понасят наличието на мъж в къщата и могат да скапват връзката ви или даже да предизвикат разлъка.

Счупена посуда 

Някои хора са толкоз спестовни, че настойчиво не престават да употребяват счупените си чинии. И позволяват голяма неточност, тъй като това е извънредно рисково за здравето! В допълнение към риска от пострадване, счупените съдове са склонни да натрупват негативна сила.

Като претопляте храната в счупена или пукната паница, вие давате на потоците от злощастие пряк достъп освен до себе си, само че и до околните си. Така възможностите да попаднете в неприятна обстановка, да се разболеете или да станете нещастни нарастват доста.

Скъпи движимости от миналото 

Много е значимо да разберете какви страсти изпитвате, когато гледате книга, подарена ви от човек, с който сте престанали да поддържате връзка, или пък килима, платен от някогашния ви брачен партньор. Ако чувствате единствено яд, горест или даже виновност, тогава това са предмети вампири. Те ще продължат да се хранят с вашата сила и да ви изтощават.

Колкото и да ви е тъжно, ще би трябвало да се отървете от сходни вещици в дома си, с цел да може да живеете щастливо.

Безпорядък в шкафовете 

Обърнете внимание на рафтовете в шкафа и дрешника. Всичко ли е подредено?

Оказва се, че животът на един човек може елементарно да се дефинира освен по движимостите му, само че и по метода, по който ги съхранява. Ако по рафтовете цари бъркотия, индивидът изпитва компликации: усеща се претрупан и комплициран. Затова без скрупули на съвестта изхвърлете всички ненужни неща, които не носите, само че настойчиво държите вкъщи. Може пък след реда по рафтовете и спокойствието най-накрая да пристигна в живота ви.

Подаръци от някогашни гаджета 

Предмети, които свързвате с някогашни гаджета, само че в това време не провокират у вас усеща към тях, също нямат място в дома ви. Провокирайки се непрестанно към отрицателни мисли,  ще развалите настроението си и ще загубите насладата и позитивната си конфигурация към живота. /jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР